keyboard_arrow_right
Sibbo

Liveyasmin suomi24 treffit kirjautuminen

liveyasmin suomi24 treffit kirjautuminen

ylävalikosta löytyvä Suosikit-painiketta päset omat suosikkiprofiilisi listaavalle sivulle. Esimerkiksi treffipalvelun haku ja synkkaustoiminto, joka kertoo kuinka hyvin henkilö sopii sinulle, hyödyntä näitä tietoja.

Liveyasmin suomi24 treffit kirjautuminen - Suomi24, treffit

Perustiedot, profiilitietosi-osiota kannattaa ajatella omana persoonallisena treffi-ilmoituksenasi ja kertoa siinä vapaasti itsestäsi. Oman profiilin muokkaukseen sekä ihannekumppanin muokkaukseen päset klikkaamalla oikeasta ylävälikosta nimimerkkiäsi ja valitsemalla alasvetovalikosta Muokkaa profiilia. Huomioi, että tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia. Treffien ylävalikossa on Haku-kuvake, jota klikkaamalla päset etsimän sopivia kumppaneita. Miksi lähettämäni viesti ei tule palstalle? Huomasin säntöjen vastaisen viestin. Tähti vaihtaa väriä, kun profiili on lisätty suosikkilistallesi.

Videos

Chocolate Luv w Ana Foxxx n Yasmine De Leon.

Liveyasmin suomi24 treffit kirjautuminen - Suomi24

Yleisin syy, miksi lähetetty viesti ei tule palstalle on käyttäjän tietokoneen palomuuriasetuksissa. Ikä: Märittele ihannekumppanisi ikä liikuttamalla osoittimia haluamiisi kohtiin. Sähköposti ei toimi mobiililaitteissa vanhimmilla ohjelmistoversioilla. Sivulle listautuu kerrallaan rajattu märä profiileja, mutta alalaidasta löytyvä Näytä lisä -linkkiä klikkaamalla päset tutustumaan loppuihin hakutuloksiin. Voit valita alasvetovalikosta tämänhetkisen suhdestatuksesi. Omat tiedot -välilehdellä voit tehdä muutoksia yksityissyysasetuksiisi sekä nähdä blokkaamasi käyttäjät. Kysyin useaan otteeseen ylläpidolta, mutta en saanut vastausta.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *