keyboard_arrow_right
Ilmaita seksiä

Seksisivuja suihinotto tekniikka

seksisivuja suihinotto tekniikka

ei oo välia vaan miten niitä käyttä. Nyt tiedän etten ainakaan kuole rakkaudetta! Suukottele kiveksiä, ja hiero esinahan aluetta. Suihinottamisen ekspertti neuvoo muun muassa, että paikat eivät koskaan voi olla liian märkiä. Kunhan ei oo kovin suurisuinen. (kuha joku ilmottaa mulle missä hautajaiset on) Ensimmäinen - Edellinen Seuraava - Viimeinen. Samoin sellaiset tuntuvat aistikkaammilta ja paremmin kuin pullamössöiset ja ylitse pehmeät ja liian täyteläiset huulet.

Opettele: Seksisivuja suihinotto tekniikka

Ei ole kunhan tekniikka on kohdillaan. Jos täysin suullisen huomion fyysistä nautintoa pitäisi ajatella ja valita huulityyppi, valitsisin kyllä hetkeäkän epäröimättä pienet. Voit myös kiskoa kiveksiä todella hellästi ja tahdikkaasti - paitsi tietenkin jos näyttä siltä, ettei mies siitä nauti. Pän taaksepäin taivuttaminen suuseksin aikana vähentä refleksiä, koska nielun kulma pienenee nieluputken suoristuessa. Älä tee liian pitkä esileikkiä, korkeintaan minuutti tai kaksi. Myös norsut harrastavat sitä. Näin suihinottokouluttaja neuvoi:. Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä, käden käyttö samalla. Eli minulle ON merkitystä huulien koolla 01:11:19 lopez 14:25:07 neekerit ottaa hyvin suihin. Mooner, viestejä: 0, karma: 0 15:30:41, enpä ole kyllä edes ajatellut miten suuta käyttä ja kieltä ja käsiä :D 15:57:24 kunhan ne huulet pysyy siellä hampaiden edessä nii se riittä.

Suuseksikouluttajan: Seksisivuja suihinotto tekniikka

Viestejä: 0, karma: 0 15:26:39, pienet jousen malliset huulet viehättävät omaa esteettistä silmäni. Ota suihin siis vaan silloin, kun oikeasti itse sitä haluat. Muista kosketella muutakin kuin penistä. En ole koskaan katsonut penistäni suuseksin aikana ja ajatellut, että se on ts fingerborg seksitreffit hieronta liian märkä. Katso miestä silmiin suuseksin aikana. RoccoX, viestejä: 0, karma: 2 16:10:26 tekniikka on tärkein ja kielen käyttö. Ota asento, jossa mies näkee sinut ottaessasi suihin. Jos mies laukeaa suuhusi, paina terska poskea vasten. seksisivuja suihinotto tekniikka

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *