keyboard_arrow_right
Ilmaita seksiä

Puhdas pillu seksi ei kiinnosta

avasi lukot jotka pitivät jalkojen ketjuja ja pätä kiinni voimistelutelineessä. Ennen kuin Tero oli ehtinyt edes ovelle, Antti hyppäsi Teron pälle ja viskasi Teron päin seinä. Jumalauta pimppi, nyt teit elämäs virheen. Sun on tosiaan parasta ottaa tähän semmoinen positiivinen asenne, muuten sun elämäs tällä mun huorana ja panopuuna tulee olemaan yhtä helvettiä. Tero oli aivan avuttomassa tilanteessa: Antti piti Teron korvista kiinni entistä kovempaa. Vatsallesi ja raajat levälleen kulmiin! Antti työnsi kullinsa Teron suuhun ja sanoi: Nyt naidaan Anun suuta.

: Puhdas pillu seksi ei kiinnosta

Seksin saralla Tero oli ollut pidättäytyvä eikä hänellä ollut ennen Helsinkiä lainkaan seksuaalisia kontakteja. Nyt muna saa vihdoinkin poikapyllyä. Sen jälkeen Teron piti vielä nuolla Joren kulli puhtaaksi. Jos Antti ei ollut tyytyväinen Teron palveluihin, ruokaa tai vettä ei herunut. Opetuksen jälkeen Antti alkoi viemän Teroa takaisin koppiinsa. Sanomatta mitän, Antti otti Teron pannasta roikkuvasta ketjusta kiinni ja veti konttaavan Teron huoneeseen, jossa oli pukki. Antti oli pakottanut Teron laittamaan toisen käden kaikki sormet pyllyreikän. Tero taas oli melko hintelä ja vaalea, vain. Tähän mennessä Tero oli vielä pitänyt pientä toivoa yllä, että Antti oli vain pilaillut, ja että hän pästäisi Teron kotiin aamulla, mutta tästä ei ollut merkkiäkän.

Videos

Pillus seksi suomipoke suomipornoa radical. Peloissaan Tero ei voinut mitän muutakuin alkaa töihin. Kun Tero teki virheen tai kun Teron yritys ei tyydyttänyt, Antti pakotti Teron menemän kontalleen ja laskemaan viisi raipaniskua. Vaikeroi Tero Jumalauta Anu, nyt tulee tuplarangaistus, peppu esille pystyyn niin kuin olisi jo! Tero makasi aivan muurahaispesän vieressä. Antti työnsi veltostuvan kullinsa Antin suuhun. Väsymyksen, kipujen ja nälän sekoittamana Terolle tuli kuitenkin yhtäkkiä mieleen paniikinomainen ajatus paosta. Antti viilasi Teroa kuin kone pitäen kiinni Teron lantioista ja välillä pyllystä puristaen. Tero jäi pois pysäkiltä, josta oli sovittu ja bussin jatkettua matkaa tien toisella puolella oli pysäköity sininen BMW, jossa oli tummahiuksinen, parrakas ja  roteva mies.

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *